Ghid de întreținere

Ca să te bucuri în siguranță, cat mai mult timp de lumânările Atelier de Stare, noi îți recomandăm să faci câteva lucruri simple. 

 

Înainte de fiecare ardere 

Taie fitilul până la 5mm înainte de fiecare aprindere pentru că îți va garanta o ardere curată, egală și fără fum.

 

Lasă lumânarea să ardă maxim 4 ore, dar minimum până când ceara topită a atins toate marginile recipientului. În felul acesta, eviți formarea unui tunel în ceară și te bucuri de cel mai intens parfum.

 

Nu sufla în lumânare și nu stinge niciodată lumânarea cu apa. Folosește un stingător de lumânări sau capacul borcanului să stingi lumânarea evitând astfel împrăștierea cerii peste tot.

 

Nu lăsa lumânarea nesupravegheată, iar dacă observi că flacăra este prea mare și iese fum, stinge-o, scurtează fitilul și aprinde din nou. Poziționează lumânarea pe o suprafață stabilă de fiecare dată când aceasta arde. 

 

Nu aplica ceara pe piele. Ceara este naturală din soia 100% însă uleiul parfumat conține fixatori de aromă. Deși parfumul este delicios, nu ingera ceara.

 


Evită să ai contact cu recipientul lumânării cat timp aceasta este aprinsă pentru că va fi fierbinte. 

 

Supraveghează tot timpul lumânarea câta vreme aceasta arde. Niciodată să nu lași lumânarea aprinsă când mergi la somn. Asigura-te că fitilul este complet stins. Niciodată să nu folosești lumânarea ca lumină de veghe în timpul nopții.

Nu lăsa lumânarea aprinsă la îndemâna copiilor sau în preajma animalelor de companie.