Termeni şi condiţii

Prin utilizarea atelierdestare.ro în calitate de vizitator, membru înregistrat sau cumpărător vă exprimați acordul cu Termenii și condițiile impuse.

 

I. Informaţii privind compania

Atelier de Stare este marcă a S.C. Atelier De Stare S.R.L este proprietarul website-ului atelierdestare.ro, al informațiilor și materialelor afișate pe website. S.C. Atelier De Stare S.R.L este persoană juridică înregistrată în România, având sediul social în Cluj, Str. Grigore Antipa 18-20, tel. 0757511634, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J12/459/2021, având cod fiscal 43651096.

 

II. Informaţii privind produsele şi preţul lor

Atelier De Stare produce şi comercializează lumanari parfumate din ceara de soia.  Fotografiile folosite pentru promovarea produselor și serviciilor sunt cu titlu informativ. Produsele Atelier De Stare sunt realizate manual, de aceea micile diferențe între imaginea produselor pe website și produsul real nu pot fi considerate defecte.

Prețurile practicate de Atelier De Stare pot suporta modificări fără nicio notificare prealabilă. Preţurile sunt afişate în RON şi nu includ TVA, deoarece Atelier De Stare este companie neplătitoare de TVA. La suma de achiziție se poate adăuga costul livrării, în funcție de opțiunile alese de cumpărător.

 

III. Informaţii privind achiziţia

Comanda se consideră plasată în momentul în care ați introdus toate informațiile obligatorii în procesul de checkout, ați trimis comanda şi aţi primit un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail înregistrată.

Contractul de achiziție se consideră încheiat odată cu confirmarea prin e-mail sau telefon de către Atelier De Stare că produsul a fost livrat. Mesajele automate trimise de sistem pentru a confirma plasarea comenzii și/sau efectuarea plății nu au valoare de contract.

Dreptul de proprietate asupra produselor achiziționate rămâne la Atelier De Stare până în momentul în care suma aferentă tranzacției este încasată în contul S.C. Atelier De Stare S.R.L

 

IV. Informaţii privind plata

Plata pentru produsele și serviciile achiziționate pe website-ul www.atelierdestare.ro se poate face prin card bancar. Pe Site, serviciul de plată cu cardul este oferit de procesatorul de plăți online NETOPIA Paymentspagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Plățile se fac în RON, la valoarea afișată în RON.

 

V. Informaţii privind livrarea produselor şi costul de livrare

  • în Cluj Napoca, produsele Atelier de Stare vor fi livrate personal, livrarea e gratuită și se va face în 1-2 zile de la confirmarea comenzii și a plății.
  • pe teritoriul României se va face prin curier rapid, în 1-5 zile de la confirmarea comenzii și a plății, costurile de expediere fiind afișate în momentul efectuării comenzii.

 

VI. Informaţii privind returul produselor

Bunurile achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile. Taxa de retur este suportată de cumpărător, cu excepția cazurilor în care s-a trimis alt produs decât cel comandat, sau acesta avea defecte. Micile diferențe date de manufacturarea obiectului, nu sunt considerate defecte. 

Dacă produsele au ajuns sparte vă rugăm să le fotografiați cât de repede puteți și să ne trimitei pozele pe atelierdestare@gmail.com

Bunurile achiziționate trebuie returnate în ambalajul original, cu etichetele originale şi însoţite de factură. Nu vor fi acceptate la retur bunuri ce poartă urme de uzură sau lumânări care au fost aprinse.

Bunurile trebuie returnate către Atelier De Stare la adresa: Cluj, Str. Grigore Antipa nr. 18-20. Vă rugăm să ne anunțați în prealabil orice retur prin email la atelierdestare@gmail.com

Pentru orice informații cu privire la returul produselor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la atelierdestare@gmail.com

VII. Informaţii privind copyright-ul materialelor de pe site

Toate informațiile, modelele, fotografiile de pe site, colectiv denumite materiale, sunt proprietatea Atelier De Stare și nu pot fi folosite de către utilizatorii www.atelierdestare.ro fără aprobarea prealabilă explicită.