Politica de retur

Informaţii privind returul produselor

Toate produsele achiziționate din magazinul online atelierdestare.ro pot fi returnate în termen de 14 zile. Taxa de retur este suportată de cumpărător, cu excepția cazurilor în care s-a trimis alt produs decât cel comandat, sau acesta are defecte survenite in urma livrarii de catre curieri. Micile diferențe de manufacturare ale produselor, nu sunt considerate defecte, acestea fiind realizate manual.

Dacă produsele au ajuns sparte sau crapate, vă rugăm să le fotografiați cât de repede puteți și să ne trimitei pozele pe atelierdestare@gmail.com sau pe pagina de Instagram "Atelier de Stare".

Bunurile achiziționate trebuie returnate în ambalajul original, insotite de factura. Nu vor fi acceptate la retur bunuri ce poartă urme de uzură.

Bunurile trebuie returnate către Atelier De Stare la adresa: Cluj, Str. Grigore Antipa nr. 18-20. Vă rugăm să ne anunțați în prealabil orice retur prin email la atelierdestare@gmail.com sau pe pagina de Instagram "Atelier de Stare".

Pentru orice informații cu privire la returul produselor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la atelierdestare@gmail.com sau pe pagina de Instagram "Atelier de Stare".